34. SEDLARJEVO SREČANJE 16. in 17. 11. 2023

Letos bo SEDLARJEVO SREČANJE potekalo v soorganizaciji z RRA Podravje v Mariboru 16. in 17. novembra.

Namen konference je odpreti široko razpravo o izzivih, s katerimi se sooča regionalni razvoj v Evropski uniji in zunaj nje s posebnim poudarkom na vse večjih regionalnih razlikah na področju gospodarskega razvoja, socialne kohezije, varstva okolja in institucionalnega sodelovanja. Konferenca se osredotoča na vključevanje regionalnih potreb v oblikovanje prihodnjih politik in instrumentov, namenjena pa je tako oblikovalcem regionalne politike kot tudi strokovnjakom iz prakse, zato vabimo akademike, raziskovalce, svetovalce, predstavnike industrije, političnih in drugih organizacij, visokošolskih institucij, študente in zainteresirane posameznike, da predložijo konferenčne prispevke.

Vabimo vas k pripravi prispevkov in udeležbi na tokrat že 34. Sedlarjevem srečanju. Več o dogodku in vabilu k oddaji prispevkov v priponki in na spletni strani www.rra-podravje.si.

Rok za oddajo prispevkov za Sedlarjevo srečanje je podaljšan do 15. 5. 2023. 

Povzetki prispevkov bodo kot običajno na voljo na samem dogodku, celotni prispevki pa bodo objavljeni v posebni številki Urbanega izziva.

Prav tako udeležba na Sedlarjevem srečanju prinaša pri Zbornici za arhitekturo in prostor Slovenije (ZAPS) 3 kreditne točke za udeležbo prvi dan in 2 kreditne točke za udeležbo drugi dan (skupaj 5 kreditnih točk). Predavatelji na Sedlarjevem srečanju boste lahko uveljavljali 4 kreditne točke. Skupaj z udeležbo na obeh dnevih pa kar 6 kreditnih točk.

DUPPS ima status društva, ki deluje v javnem interesu na področju urejanja prostora in kulture.
Predavanje: Beograd na vodi
Poglej
Odgovorno do prostora
Vabimo vas k obisku naše FB strani, na kateri objavljamo novice o za zanimivih domačih in tujih objavah, dogodkih in razpisih.
Obišči