Članarina DUPPS za leto 2021

Spoštovane članice in člani društva,
 
V Društvu urbanistov smatramo, da je temelj uspešnega delovanja društva tudi veljavno članstvo s plačano članarino. Zato vabimo vse, ki tega še niste storili, da čim prej poravnate članarino za leto 2021.
 
Zaradi razmer v zvezi s koronavirusom smo se tudi za leto 2021 odločili za znižano članarino DUPPS v višini 20 EUR, za upokojence in študente pa v višini 10 EUR.
 
Sredstva iz članarin predstavljajo delni vir financiranja za delovanje društva, saj se druga pridobljena sredstva koristijo neposredno za projekte in njihove dejanske stroške (na primer v letu 2020 za projekt 31. Sedlarjevo srečanje in njegov zbornik v Urbanem izzivu, Nagrado Maks Fabiani 2019, okrogle mize idr.). Zato na razpisih pridobljena sredstva ne pokrivajo delovanja Društva in osnovnih stroškov (poslovni prostor sedež Društva na Karlovški 3 v Ljubljani, računovodske storitve, članstvo v Evropskem svetu urbanistov ECTP-CEU, materialni stroški, domena za internetno stran).
Delo, ki ga opravimo člani Društva, predvsem člani izvršnega odbora, je prostovoljno in neplačano.

Članarino poravnate z nakazilom na:
Društvo urbanistov in prostorskih planerjev Slovenije, Karlovška 3, 1000 Ljubljana
Namen plačila: Članarina DUPPS 2020 (vpišite ime člana, članice)
Banka: Intesa Sanpaolo d.d..
Št. transakcijskega računa: IBAN SI56 1010 0005 2440 814
BIC Banke: BAKOSI2X
Koda namena: OTHR
sklic: 99

​Obvestilo za Vas ne velja, če niste člani Društva oz. to ne nameravate postati. Za nov vpis prosimo, da izpolnite Pristopno izjavo (naši spletni strani http://www.dupps.si/ pod Članstvo).

DUPPS ima status društva, ki deluje v javnem interesu na področju urejanja prostora in kulture.
Predavanje: Beograd na vodi
Poglej
Odgovorno do prostora
Vabimo vas k obisku naše FB strani, na kateri objavljamo novice o za zanimivih domačih in tujih objavah, dogodkih in razpisih.
Obišči