32. Sedlarjevo srečanje

Ponovno vljudno vabljeni na 32. Sedlarjevo srečanje z naslovom: 

Urbanistično načrtovanje skozi prizmo pandemije - izzivi in predlogi (program v priponki). Vsi udeleženci na dogodku bodo prejeli tudi tiskan izvod zbornika povzetkov letošnjega Sedlarjevega srečanja.
 
Srečanje se bo odvijalo v petek 17. 9. 2021 v živo na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani, velika predavalnica v prvem nadstropju, Jamova cesta 2, 1000 Ljubljana, ob upoštevanju pogoja PCT, ki ga bomo preverjali že na vstopu v stavbo fakultete (potrebujete natisnjeno potrdilo ali potrdilo na mobilni aplikaciji).
 
V zaprtih prostorih jer tudi obvezna uporaba zaščitne maske.
 
Hkrati bo prenos dogodka potekal tudi preko ZOOM aplikacije, zato vse, ki želijo spremljati dogodek na daljavo, prosimo, da nam na e-naslov drustvo.dupps1@gmail.com to sporočijo do vključno 15. 9. 2021. Na podlagi tega sporočila vam bomo dan pred dogodkom poslali povezavo za spremljanje dogodka preko aplikacije.
 
Tudi zadnje prijave za udeležbo na Sedlarjevem srečanju sprejemamo do vključno 15. 9. 2021.
 
Udeležba na Sedlarjevem srečanju prinaša 3 kreditne točke pri Zbornici za arhitekturo in prostor Slovenij. Predavatelji na Sedlarjevem srečanju pa boste lahko uveljavljali 4 kreditne točke.
  
V primeru kakršnihkoli epidemioloških sprememb, vas bomo o načinu izvajanja dogodka pravočasno obvestili.
  
Veselimo se srečanja in konstruktivne strokovne razprave na letošnjem Sedlarjevem srečanju!

DUPPS ima status društva, ki deluje v javnem interesu na področju urejanja prostora in kulture.
Predavanje: Beograd na vodi
Poglej
Odgovorno do prostora
Vabimo vas k obisku naše FB strani, na kateri objavljamo novice o za zanimivih domačih in tujih objavah, dogodkih in razpisih.
Obišči